Bordløpere

 

Organza er et flortynt gjennomsiktig stoff som er kjempefint å bruke som bordløpere, fargen vil være litt lysere når man ruller den ut enn slik den er på rull pga at stoffet er så tynt. Men med Organzaløper så vil du få en fin bordløper som vil "heve" et festpyntet bord. Organza kan bare rulles ut på bordet slik den er eller man kan velge å "bølge" det for å få litt mer effekt ut av det. Vi har også Organzaløpere med mønster, bruker man disse er det ikke nødvendig med ekstra bordpynt å bordet som diamanter, krystaller, hjerter osv. Organza klipper man opp i de lengdene man selv ønsker, kan også knyttes til pyntesløyfer.

Sizoweb er vår mest solgte bordløper, den har "spindelvevmønster" og gjør seg godt på festbordet. Sizoweb klipper man opp i de lengdene man selv ønsker.

Sizolace er nykommeren, den er litt mer romantisk enn sizoweb og blir nydelig på bordet. Sizolace klipper man opp i de lengdene man selv ønsker.

Tyll er en netting bordløper, tyll er et mykt stoff som kan brettes, formes og klippes i den lengden man selv ønsker.

Satin bordløper et et heldekkende stoff som kan klippes og formes slik man ønsker.

Vi anbefaler minimum 60 cm bordløper pr person.

Et regnestykke på antall meter bordløper kan se slik ut:

20 gjester x 0,6 = 12 meter

Sitter det folk på begge sider av bordet halverer man antall meter. 

Ta alltid noen meter ekstra slik at man slipper å stå med for lite den dagen man skal pynte bordet, pynt eventuelt gave eller kakebord med det som blir til overs.